Fill 2Group 4 CopyFill 1Path 2crosslogodouble-arrowGroupFill 5Group 2 Copy 3iGroup 26Page 1Page 1 Copy 2ShapepersonPage 1 CopyCombined ShapeGroup 4ShapeTriangle 1TriangleTriangleFill 3
Nieuws

SLUITING

De Saint Amour is momenteel gesloten tot inbegrepen 01/02. Wij zijn ook gesloten op woensdag en donderdag van februari en maart behalve februari 14e en 15e.

Tijdens de periode van sluiting(slot), wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur.

Tot ziens.

Het verhaal
van de Saint-Amour

In hotel-restaurant Le Saint-Amour, in het hartje van Durbuy, kunt u heerlijk tot rust komen in een uniek kader. In een prachtige groene streek die haar gelijke niet kent, geniet u met volle teugen van het comfort en de gezellige sfeer.

Le Saint-Amour is een stukje hemel op aarde. Het hotel-restaurant wordt uitgebaat door Colette en Chantal Ruchenne, twee zussen met een passie voor mooie en lekkere dingen die het u vooral helemaal naar uw zin willen maken.

In het restaurant van Le Saint-Amour worden uw smaakpapillen verwend door heerlijke gerechten die traditioneel, maar tegelijk ook creatief zijn.

Wenst u een verblijf om volledig tot rust te komen in een atypische kamer of een gastronomisch etentje na een zware wandeltocht in de Ardennen? De zussen en hun team ontvangen u altijd in een gemoedelijke, betoverende en romantische sfeer.

Alle kamers – met koosnaampjes zoals Câline, Caprice, Passion of Champagne – zijn uniek en brengen u naar een wereld die zelfs uw zoetste dromen overtreft.

Instagram

Onze laatste publicaties

Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies te activeren.

Meer informatie