Fill 2Group 4 CopyFill 1Path 2crosslogodouble-arrowGroupFill 5Group 2 Copy 3iGroup 26Page 1Page 1 Copy 2ShapepersonPage 1 CopyCombined ShapeGroup 4ShapeTriangle 1TriangleTriangleFill 3

Het verhaal
van de Saint-Amour

In hotel-restaurant Le Saint-Amour, in het hartje van Durbuy, kunt u heerlijk tot rust komen in een uniek kader. In een prachtige groene streek die haar gelijke niet kent, geniet u met volle teugen van het comfort en de gezellige sfeer.

Le Saint-Amour is een stukje hemel op aarde. Het hotel-restaurant wordt uitgebaat door Colette en Chantal Ruchenne, twee zussen met een passie voor mooie en lekkere dingen die het u vooral helemaal naar uw zin willen maken.

In het restaurant van Le Saint-Amour worden uw smaakpapillen verwend door heerlijke gerechten die traditioneel, maar tegelijk ook creatief zijn.

Wenst u een verblijf om volledig tot rust te komen in een atypische kamer of een gastronomisch etentje na een zware wandeltocht in de Ardennen? De zussen en hun team ontvangen u altijd in een gemoedelijke, betoverende en romantische sfeer.

Alle kamers – met koosnaampjes zoals Câline, Caprice, Passion of Champagne – zijn uniek en brengen u naar een wereld die zelfs uw zoetste dromen overtreft.

Instagram

Onze laatste publicaties

Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies te activeren.

Meer informatie