Fill 2Group 4 CopyFill 1Path 2crosslogodouble-arrowGroupFill 5Group 2 Copy 3iGroup 26Page 1Page 1 Copy 2ShapepersonPage 1 CopyCombined ShapeGroup 4ShapeTriangle 1TriangleTriangleFill 3
Nieuws

Limoni e Tartufi

Limoni E Tartufi, een restaurant en pizzeria in Durbuy die de Italiaanse keuken hoog in het vaandel draagt. Ontdek het op de begane grond van het hotel.

Découvrir

Welkom bij
Hotel Saint-Amour

Een charmant hotel in het hart van Durbuy, uitstekend beheerd door Hotel Sanglier des Ardennes. De Saint-Amour nodigt u uit voor een moment van ontsnapping tijdens uw verblijf in de Ardennen, voor een volledig ontspannen ervaring.

Bij aankomst en vertrek, wordt u verwelkomd bij de receptie van Hôtel Sanglier des Ardennes (Place aux Foires, 2) voor uw inchecken en uitchecken. Ons team staat klaar om u hartelijk te ontvangen en te assisteren tijdens uw verblijf.

Als gast van Saint-Amour kunt u genieten van verschillende diensten van Sanglier des Ardennes, zoals de gezellige hotelbar, het wellnesscentrum voor een uniek ontspanningsmoment en het uitzonderlijke gastronomische aanbod in vier restaurants van Wout Bru, allemaal gelegen in de buurt van Hotel Saint-Amour.

Parking: Als gast van Saint-Amour kunt u gebruikmaken van de parkeergelegenheid van Sanglier des Ardennes. Kom met uw auto naar de lobby van Sanglier des Ardennes. We zullen uw bagage meenemen en naar uw kamer brengen. Parkeertarief: €25 per 24 uur.

Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies te activeren.

Meer informatie