Fill 2Group 4 CopyFill 1Path 2crosslogodouble-arrowGroupFill 5Group 2 Copy 3iGroup 26Page 1Page 1 Copy 2ShapepersonPage 1 CopyCombined ShapeGroup 4ShapeTriangle 1TriangleTriangleFill 3
Onze kamers
Onze suites

Hotel St. Amour,
een liefdesnestje in het hart van de Ardennen

De kamers en suites van hotel Le Saint-Amour in Durbuy hebben elk hun eigen koosnaampje gekregen dat doet denken aan het ontroerend mooie en luxueuze kader van dit lieflijke hotel. Droom heerlijk weg tijdens een romantische overnachting of een toeristisch verblijf in de Ardennen.

In deze 14 kamers, met elk hun eigen originele sfeer, waant u zich ergens helemaal anders. Naast onze beschikbare kamers in Hotel Saint-Amour zijn er ook andere accommodatie opties mogelijk in ons 5-sterren hotel Le Sanglier des Ardennes.

En beeld u eens in hoe u zich zou voelen wanneer u ontwaakt met zicht op de Ardense bossen, het magnifieke kasteel van Durbuy of een eeuwenoud steegje…

De kamers zijn tot in de kleinste details smaakvol gedecoreerd en ingericht, hebben een eigen karakter en ademen elegantie uit.

Meubelen op maat, luxueuze stoffen die comfortabel aanvoelen en er wat extravagant uitzien, de warmte van de zichtbare balken en oude stenen: de kamers van hotel Le Saint-Amour hebben een ziel en zijn zoveel meer dan gewoon maar ‘slaapplaatsen’.

Ontdek

Restaurant

Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies te activeren.

Meer informatie