Fill 2Group 4 CopyFill 1Path 2crosslogodouble-arrowGroupFill 5Group 2 Copy 3iGroup 26Page 1Page 1 Copy 2ShapepersonPage 1 CopyCombined ShapeGroup 4ShapeTriangle 1TriangleTriangleFill 3

Onze menu's

  • De kaart
  • Onze suggesties
  • Onze menukaart

Over het restaurant

Om duimen en vingers bij af te likken

Een inventieve keuken, een persoonlijk onthaal en een verfijnde decoratie. Wilt u in de Belgische Ardennen heerlijk dineren in een gastronomisch kader? Dan zal u allicht in restaurant Le Saint-Amour terechtkomen.

De keuken wordt geleid door chef-kok Roland Gemis. Op de kaart staan zowel vaste waarden als verrassende gerechten voor wie graag iets nieuws probeert.

Om uw ogen uit te kijken

Het restaurant Le Saint-Amour bestaat al sinds 1980. Het klantenbestand is een mix van vaste klanten en toevallige toeristen. De zichtbare balken en stenen muren uit de goede oude tijd worden er gecombineerd met een heel modern onthaal.

And much more...

Le Saint-Amour kreeg in 1995 zijn eerste Vork in de Michelingids. Het restaurant heeft momenteel twee Vorken.

In Le Saint-Amour vindt u uiteraard ook een kaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen. U kan in het restaurant zelfs letterlijk een blik werpen op onze wijnkelder.

Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies te activeren.

Meer informatie