Fill 2Group 4 CopyFill 1Path 2crosslogodouble-arrowGroupFill 5Group 2 Copy 3iGroup 26Page 1Page 1 Copy 2ShapepersonPage 1 CopyCombined ShapeGroup 4ShapeTriangle 1TriangleTriangleFill 3

Het restaurant Saint-Amour wordt gerenoveerd, wij heten u welkom in onze partner etablissementen.

Brusserie

Azië, Spanje, de Provence, Zuid-Amerika… La Bru’sserie neemt u mee op een culinaire reis rond de wereld, vol heerlijke gerechtjes die u met uw tafelgenoten kan delen. Geef u over aan de chique en dynamische sfeer, kies het vier- of zesgangenmenu en kijk toe hoe de chef-kok langoustine met limoen of rundercarpaccio met verse geitenkaas klaarmaakt.

Wagyu

Hier heeft onze chef Wout Bru een concept gecreëerd dat een ware streling voor het oog vormt. De kleurrijke en heerlijk geurende gerechten lijken wel kunstwerken. Ze zijn bereid met de beste ingrediënten en tillen onder andere kreeft en lamskoteletjes naar een hoger culinair niveau. De grill is bovendien zichtbaar vanuit de zaal van het restaurant zodat de gasten kunnen zien hoe de magie zich voltrekt.

Le Grand Verre

Duik in de wereld van de conceptuele kunst en de gastronomie! “Le Grand Verre” neemt u mee op een tijdloze reis in de verbeelding van Marcel Duchamp door middel van zijn kunstwerken, alsook de creaties van de artiest Jacques Charlier, geïnspireerd door de dadaïstische meester . Dit alles terwijl u kan profiteren van de allernieuwste gastronomische creaties van onze chef Wout Bru. Een mengeling van fantasie en smaak samengebracht onder hetzelfde dak.

Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies te activeren.

Meer informatie